fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Wat doet Mijnterrasoverkapping?

Mijnterrasoverkapping is een regionale speler gespecialiseerd in maatwerk, ontzorgen en het leveren van kwaliteit. Deze pijlers dienen maar één doel: jou blij maken met extra leefruimte. Jou blij maken doen we door jou te laten genieten van het proces en uiteraard het eindresultaat. De zorgen en onzekerheden die je hebt over de serre mag je bij ons in de winkel achterlaten. We zijn benieuwd naar hoe de ideale serre er voor jou uit ziet. Eigenaar Ron beantwoord graag al je vragen tijdens een vrijblijvend gesprek. Kom gerust langs in een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn. Koffie of thee staat altijd voor je klaar.

Breid je leefruimte uit met een serre

Met een serre creëer je extra leefruimte. De extra leefruimte van een serre kan net het stuk toevoeging zijn aan je huis dat je mist. Een serre is een mooie lichte ruimte waarin je omgeven bent door ruimtelijkheid doordat de grote hoeveelheid raamwerk binnen en buiten met elkaar verbindt. Het gevoel van ontspanning dat in een serre heerst is ongeëvenaard. Met een serre tover je een druilerige herfst- of winterdag om tot een dag waar je toch kunt genieten van het buitenleven. Of geniet juist van de warmte wanneer de eerste zonnestralen in de lente doorkomen en je serre lekker op temperatuur brengen!

 

Serre Groen

Een impressie van de product mogelijkheden

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een serre? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale serre eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van jouw terrasoverkapping!

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij René. Namens ons team helpt René je met alle plezier. Je kunt René bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

0575471404

René

René

Specialist

Stel je vraag

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Kom langs en ontvang vrijblijvend en gratis advies!

Ik wil een afspraak

serre-tafel-en-stoel
serre-schuifwand
serre-bruin

De serre: binnen en buiten gecombineerd

Een serre is een mooie en bijzondere aanvulling op een huis. De geboden ruimtelijkheid biedt een oase aan rust waarin je heerlijk kunt vertoeven met een boek of een goede kop koffie. Door al het glas krijgen zonnestralen de kans om binnen te komen in het huis. Kortom; door de ruimtelijk ogende serre die in contact staat met het buitenleven creëer je een bijzondere ervaring.

Een vergrote leefruimte waarin je lekker een boek kunt gaan lezen op een zonnige winterdag. Waarin je thee kunt gaan drinken met vrienden of vriendinnen. Of waar je na een sportieve activiteit lekker neer kunt ploffen. Zomaar wat voorbeelden van hoe je van een serre kunt genieten.

Ervaren monteurs & uitstekende service

De monteurs van Mijnterrasoverkapping zijn erin gespecialiseerd om jou blij te maken met extra leefruimte. De jarenlange ervaring in het vak biedt hen een oog voor detail en finesse. Bij het zetten van een grote stap als de aanschaf van een terrasoverkapping kan het fijn zijn om geadviseerd te worden door iemand met verstand van de materie. We begrijpen goed dat je soms niet goed weet waar je aan toe bent en dat de oriëntatie best wat onzekerheden met zich meebrengt.

Kom daarom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak waarin we je kunnen adviseren of je vragen kunnen beantwoorden. In onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn kun je de serres ook daadwerkelijk eens komen beleven. We zijn namelijk best trots op de kwaliteit van onze producten en laten ze graag aan je zien.


© Copyright Mijnterrasoverkapping |