fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

Gratis en vrijblijvende offerte

 

Wat doet Mijnterrasoverkapping?

Mijnterrasoverkapping levert veranda’s en serres. We zijn gespecialiseerd in maatwerk, ontzorgen en het leveren van kwaliteit.

Het is ons doel om jou blij maken met extra leefruimte. We zijn benieuwd naar hoe de ideale serre er voor jou uit ziet.

Specialist Gijs beantwoord graag al je vragen tijdens een vrijblijvend gesprek.

We komen graag eens bij je langs om te situatie te bekijken en jouw ideeën aan te horen.

 

Een impressie van de product mogelijkheden

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een serre? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Wij komen bij je langs

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale serre eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van jouw terrasoverkapping!

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Stel je vraag

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Kom langs en ontvang vrijblijvend en gratis advies!

Ik wil een afspraak


De serre: binnen en buiten gecombineerd

Een serre of tuinkamer is een mooie en bijzondere aanvulling op een huis. De geboden ruimtelijkheid biedt een oase aan rust waarin je heerlijk kunt vertoeven met een boek of een goede kop koffie.

Door al het glas krijgen zonnestralen de kans om binnen te komen in het huis. Kortom; door de ruimtelijk ogende serre die in contact staat met het buitenleven creëer je een bijzondere ervaring.

Breid je leefruimte uit met een serre

Met een serre creëer je extra leefruimte. De extra leefruimte van een serre kan net het stuk toevoeging zijn aan je huis dat je mist. Een serre is een mooie lichte ruimte waarin je omgeven bent door ruimtelijkheid doordat de grote hoeveelheid raamwerk binnen en buiten met elkaar verbindt.

Het gevoel van ontspanning dat in een serre heerst is ongeëvenaard. Met een serre tover je een druilerige herfst- of winterdag om tot een dag waar je toch kunt genieten van het buitenleven. Of geniet juist van de warmte wanneer de eerste zonnestralen in de lente doorkomen en je serre lekker op temperatuur brengen!

Een vergrote leefruimte waarin je lekker een boek kunt gaan lezen op een zonnige winterdag. Waarin je thee kunt gaan drinken met vrienden of vriendinnen. Of waar je na een sportieve activiteit lekker neer kunt ploffen. Zomaar wat voorbeelden van hoe je van een serre kunt genieten.

Ervaren monteurs & uitstekende service

De monteurs van Mijnterrasoverkapping zijn erin gespecialiseerd om jou blij te maken met extra leefruimte. De jarenlange ervaring in het vak biedt hen een oog voor detail en finesse.

Bij het zetten van een grote stap als de aanschaf van een serre of tuinkamer is het fijn zijn om geadviseerd te worden door iemand met verstand van de materie.

We komen daarom graag eens bij je langs, uiteraard vrijblijvend, om jouw wensen en behoeften eens te bespreken.


© Copyright Mijnterrasoverkapping