fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Overkapping Overijssel

Zoek je een overkapping? Kom je uit Overijssel? Een van hoogwaardige kwaliteit en word je graag ontzorgt van A tot Z? Mooi, dan ben je op de juiste pagina belandt.

Wij zijn Mijnterrasoverkapping. Sinds jaar en dag (10+ jaar ervaring) maken we mensen in de provincie Gelderland (Bijvoorbeeld in Doetinchem en Velp) en Overijssel blij met extra leefruimte middels overkappingen van hoge kwaliteit.

Mijnterrasoverkapping is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen en Apeldoorn (bekend van onder meer VTwonen).

Je bent van harte welkom in onze showroom (1500m2) in Zutphen of Apeldoorn. Adviseurs Gerdo en René helpen je graag. Je krijgt van ons een gratis en vrijblijvend advies. Wil je liever direct een offerte, dat kan uiteraard ook. De koffie staat in ieder geval klaar.

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

overkapping aan het water
overkapping met houten vlonders te overijssel

Veel gestelde vragen

Bij Mijnterrasoverkapping krijgen we vaak dezelfde vragen van mensen die geïnteresseerd zijn in een overkapping of eens rustig rondkijken naar de mogelijkheden. Om deze reden beantwoorden we met alle plezier de vragen die veel gesteld worden.

Is een adviesafspraak vrijblijvend?

Ja, een adviesafspraak is altijd vrijblijvend. Met een adviesafspraak bedoelen we een bezoek aan de showroom waarin een van onze adviseurs graag alle mogelijkheden met jou doorneemt en op basis van jouw interessegebieden de beste opties tegen elkaar afweegt. Wanneer gewenst brengen we ook met alle plezier een vrijblijvende offerte uit die je ontvangt op het door jou opgegeven e-mailadres. Uiteraard kun je ook, digitaal, enkel een offerte opvragen zonder eerst langs te komen in de showroom. Wellicht wil je eerst een prijsindicatie ontvangen voordat je langskomt vanuit Overijssel (bijvoorbeeld Rijssen).

Monteren jullie de overkappingen of dien ik dit zelf te doen?

Mijnterrasoverkapping ontzorgt van A tot Z; we zullen dus in elk geval de overkapping zelf monteren. We willen er namelijk voor zorgen dat jij gedurende het proces enkel en alleen maar achterover dient te leunen. Jij maakt de keuzes en wij bouwen met alle plezier de overkapping voor je op.

Welke kwaliteit kan ik verwachten bij Mijnterrasoverkapping?

Qua kwaliteit kun je uitgaan van het allerhoogste. Op de constructies van de overkappingen ontvang je minstens 10 jaar garantie per overkapping. Op een aantal modellen ontvang je zelfs 15 jaar garantie op de constructie. Met deze garantietermijnen onderstrepen we graag de kwaliteit van onze producten. Toch zeggen we altijd; wil je de kwaliteit echt ervaren dan raden we je aan om eens langs te komen in de showroom zodat je de kwaliteit echt kunt ervaren.

Met welke levertijd kan ik rekening houden?

Op het moment is het lastig om duidelijke en eenduidige uitspraken te doen over de levertijden van overkappingen en andere producten. Dit heeft onder andere te maken met de huidige stand van zaken op het gebied van schaarste van materialen en logistiek. Deze stand van zaken komt onder meer voort door de gevolgen van Covid-19.

Levertijden verschillen per verschillend product. Het is daarom lastig om uitspraken te doen over specifieke levertijden. Doorgaans kun je een levertijd van 6-8 weken verwachten. Mocht je benieuwd zijn naar de levertijden van een product waar jouw oog op is gevallen, dan kun je altijd even contact opnemen en vragen naar de actuele stand qua levertijden.

Ik wil alleen een offerte ontvangen, kan dat?

Uiteraard kun je ook alleen een offerte ontvangen bij Mijnterrasoverkapping. Maak gerust je wensen kenbaar per e-mail, telefoon of vul even het afspraakformulier in. We zullen dan zo snel als mogelijk bij je terugkomen en met een passende offerte komen.

Kan ik ook vrijblijvend langskomen in de showroom vanuit Overijssel?

Uiteraard kun je ook vrijblijvend bij ons in de showroom komen om even te komen kijken. We snappen dat het handig is om dit van tevoren te weten wanneer je vanuit Overijssel (bijvoorbeeld een plaats als Rijssen) moet komen of een stukje moet rijden vanuit een plaats in Gelderland (denk aan een plaats als Barneveld). Je bent van harte welkom en de koffie staat altijd klaar. De koffie staat altijd klaar. Je kunt even rondkijken en de kwaliteit van de overkappingen bekijken en voelen; zo weet je waar we bij Mijnterrasoverkapping voor staan. Namelijk echte hoogwaardige kwaliteit. Wanneer je onze overkappingen vergelijkt met die van andere merken dan zul je dit beamen.

Wanneer zijn jullie geopend?

Onze showrooms in Zutphen en Apeldoorn zijn geopend van dinsdag tot en met zondag. De openingstijden – op de dagen dat we open zijn – zijn van 10.00 tot 17.30. Je kunt altijd vrijblijvende even binnenwandelen gedurende de openingstijden.

Zijn de producten bij Mijnterrasoverkapping kant-en-klaar?

Nee, onze overkappingen worden altijd op maat geproduceerd. Dit betekent dat alle producten ingemeten dienen te worden waarna de productie gestart kan worden. Daarnaast zijn de producten van Mijnterrasoverkapping modulair. Dat wil zeggen dat de producten opgebouwd kunnen worden. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een kale overkapping die je mettertijd uitbouw tot een volledige tuinkamer welke is afgesloten met glazen schuifwanden en is voorzien van de mooiste accessoires (denk onder andere aan een heater of LED-verlichting).


© Copyright Mijnterrasoverkapping