fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping Gelderland: regionale kwaliteit

Woonachtig in de provincie Gelderland en aan het oriënteren op de aanschaf van een terrasoverkapping?

Mijnterrasoverkapping is gevestigd in Doetinchem. Vanuit deze vestiging helpen wij je wanneer je extra leefruimte rondom je huis wil.

Mijnterrasoverkapping ontzorgt je volledig wanneer je nadenkt over de aanschaf van een terrasoverkapping.  Gedurende het proces nemen we al het werk van je over. Alle onduidelijkheden welke komen kijken bij de oriëntatie op een terrasoverkapping kun je bij ons achterlaten. We beantwoorden met plezier al je vragen en denken met je mee over de optimale invulling van jou leefruimte.

Wat kan Mijnterrasoverkapping voor mij doen?

Er zijn een aantal zaken waarin we uitblinken. Wij houden rekening met al jouw wensen, volgens ons is iedere terrasoverkapping namelijk maatwerk.

Het leveren van topkwaliteit is de volgende zaak waarin we uitblinken. Terrasoverkappingen met een levensduur van 30 jaar zijn geen uitzondering.

Als laatste verwachten we dat we een glimlach op jouw gezicht kunnen toveren met onze service. Vanaf het eerste moment dat je langskomt hoef je nergens aan te denken; wij nemen álles van je over! Woonachtig in de regio Gelderland en benieuwd geworden?

Specialist Gijs denkt graag eens met je mee bij jou op locatie.

 

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Wij komen bij je langs

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak


Wat zijn de voordelen van een terrasoverkapping?

Een terrasoverkapping kan op vele verschillende manieren tot meer woongenot leiden. Extra leefruimte is één van de voordelen van zo’n overkapping. In principe realiseer je met een terrasoverkapping een extra woonruimte. Dat kan soms best nodig zijn, helemaal wanneer het gezin wat meer thuis is, bijvoorbeeld door de getroffen Covid-19 maatregelen. In het verlengde van de extra leefruimte die je met een terrasoverkapping realiseert ligt de combinatie van het binnen- met het buitenleven. Een terrasoverkapping ligt vaak in het verlengde van een huis waardoor je binnen en buiten tegelijk beleeft.

Naast deze belevenis is een voordeel van de terrasoverkapping dat je er gewoon heerlijk onder kunt relaxen, ook wanneer het regent of dreigt te gaan regenen. Ieder feestje, barbecue en gezellig samenzijn kan gewoon doorgaan wanneer je een terrasoverkapping in je tuin hebt staan.

Een praktisch voordeel van een terrasoverkapping is dat je er extra opbergruimte mee creëert. Daarnaast heb je vaak geen vergunning nodig wanneer je een overkapping laat plaatsen. Een terrasoverkapping heeft daarnaast een waarde verhogende werking wanneer je het huis ooit nog eens zou willen verkopen.

 

Terrasoverkapping Gelderland: Mijnterrasoverkapping helpt je verder

Wanneer de tijd is gekomen om de tuin aan te pakken kan het een heel goed idee zijn om een terrasoverkapping te overwegen, al die extra leefruimte! Wanneer je dit hebt besloten kun je gaan kiezen voor een bouwpakket van de Praxis dat je zelf in elkaar kunt schroeven maar je kunt ook kiezen voor een product met uitstraling, een product met een lange levensduur en een product dat speciaal voor jou gemaakt is. Wanneer je voor dat laatste kiest, dan zit je bij Mijnterrasoverkapping goed! Wij kunnen je helpen, kom langs voor gratis advies!

Hoe ga ik het aanpakken? Wat vind ik een mooie terrasoverkapping? Welke wensen heb ik qua materialen? Welk budget kan ik vrijmaken voor de terrasoverkapping? Wie gaat de terrasoverkapping plaatsen? Wie zorgt ervoor dat mijn tuin klaar is voor de plaatsing? Dit is zomaar een greep uit de vragen die eigenaar Rene veelvuldig voorbij hoort komen. Herken jij jezelf in dit soort overwegingen? Geen probleem, Mijnterrasoverkapping lost het voor je op! Voor onze onze experts zijn dit soort overwegingen een alledaagse klus. Woonachtig in Gelderland? Kom dan eens langs in een van onze showrooms!

In Gelderland is Mijnterrasoverkapping veel actief in de Achterhoek. Bij de Achterhoek kun je dan onder andere denken aan terrasoverkappingen de we hebben geplaatst in Doesburg en andere plaatsen in de Achterhoek zoals Doetinchem. Echter realiseren we ook extra leefruimte in de wat meer noordelijke regionen van de Achterhoek zoals Lochem, tot aan Enschede aan toe.

Tot in hoeverre kan een terrasoverkapping naar wens gemaakt worden bij jullie?

In basis kan bij Mijnterrasoverkapping alles op maat gemaakt worden. Het enige dat je van te voren dient te kiezen is het model terrasoverkapping. Er zijn acht vaste modellen verkrijgbaar bij Mijnterrasoverkapping. Het betreffende model dat je kiest kan qua maatvoering geheel op maat gemaakt worden.

Naast de maatvoering kun je kiezen uit het materiaal van het dak en welk soort dak interessant voor jou is. Qua materiaal van het dak heb je de keuze uit polycarbonaat en glas. Je kunt kiezen voor de reguliere variant en de melk variant van zowel de polycarbonaat als de glazen variant. Naast de materiaalkeuze zijn er volop keuzes qua soort dak dat je zou willen. Een elektrisch lamellen dak? Een glazen schuifdak? Of toch gewoon een gesloten dak? De keus is aan jou.

En dan begint het eigenlijk pas, want wil je de terrasoverkapping open houden of mag deze geheel afgesloten worden met glazen schuifwanden of vaste wanden? Dan kun je zelfs kiezen of je de wanden af zou willen sluiten met schuttingpanelen of polycarbonaat platen in combinatie met een gesloten of een open voorkant.

Zoals je leest zijn de opties eigenlijk oneindig. Daarom raden we altijd aan om eens langs te komen in de showroom. Hier kun je een indruk krijgen van alles opties die we je bieden. Daarnaast kan een van onze experts met zijn getrainde ogen jou adviseren over eventuele mogelijkheden

Wat is de levertijd bij Mijnterrasoverkapping waar ik rekening mee dien te houden?

Normaliter is de levertijd bij Mijnterrasoverkapping tussen de 6 en de 8 weken. Echter, door de gevolgen van het Covid-19 virus zijn onder andere de levertijden en grondstoftekorten enorm toegenomen. Het gevolg hiervan is dat de levertijden bij Mijnterrasoverkapping in sommige gevallen ook zijn toegenomen. Daardoor kunnen we de normale levertijden van 6 tot 8 weken niet in ieder geval meer garanderen.

Wij zullen vanuit onze eigen kant altijd nastreven om zo snel mogelijk te leveren, zoals je van ons gewend bent. Wanneer je benieuwd bent naar de levertijd van een specifiek product dan kun je dit altijd navragen bij specialist Gerdo of René. Doe dit gerust per e-mail of telefoon. Zij helpen je graag verder wanneer je een vraag hebt of levertijden of andere praktische zaken. Je bent ook altijd van harte welkom in onze showroom, om vrijblijvend even te komen kijken en een bakje koffie te komen drinken.


© Copyright Mijnterrasoverkapping