fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Terrasoverkapping Gelderland: regionale kwaliteit

Woonachtig in de provincie Gelderland en aan het oriënteren op de aanschaf van een terrasoverkapping? Mijnterrasoverkapping is gevestigd in Gelderland (respectievelijk Zutphen en Apeldoorn). Vanuit deze vestigingen helpen wij je wanneer je extra leefruimte rondom je huis wil.

Mijnterrasoverkapping ontzorgt je volledig wanneer je nadenkt over de aanschaf van een terrasoverkapping. Keuzestress? Onduidelijkheid? Geen technische kennis? Gedurende het proces nemen we al het werk van je over. Alle onduidelijkheden welke komen kijken bij de oriëntatie op een terrasoverkapping kun je bij ons in de winkel achterlaten. We beantwoorden met plezier al je vragen en denken met je mee over de optimale invulling van jou leefruimte.

Wat kan Mijnterrasoverkapping voor mij doen?

Om ons doel te behalen -jou blij maken met extra leefruimte- zijn er een aantal zaken waar wij in uitblinken. Ten eerste vinden wij het belangrijk dat jij alle ruimte krijgt om te kiezen wat je wil wanneer je je oriënteert op een terrasoverkapping. Wij houden rekening met al jouw wensen, volgens ons is iedere terrasoverkapping namelijk maatwerk.

Ten tweede verwachten we ook dat wij jou blij kunnen maken met Duitse topkwaliteit welke grotendeels onderhoudsvrij is waar 10 jaar garantie op geldt. Als laatste verwachten we dat we een glimlach op jouw gezicht kunnen toveren met onze service. Wat we met onze service bedoelen is eigenlijk erg simpel: vanaf het eerste moment dat je langskomt hoef je nergens aan te denken; wij nemen álles van je over! Woonachtig in de regio Gelderland en benieuwd geworden? Kom eens langs in onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn!

 

 

 

terrasoverkapping gelderland zonnig

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij René. Namens ons team helpt René je met alle plezier. Je kunt René bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

0575471404

René

René

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Terrasoverkapping Gelderland tegels
Terrasoverkapping Gelderland tuin
Terrasoverkapping Gelderland glazen wand

Wat zijn de voordelen van een terrasoverkapping?

Een terrasoverkapping kan op vele verschillende manieren tot meer woongenot leiden. Extra leefruimte is één van de voordelen van zo’n overkapping. In principe realiseer je met een terrasoverkapping een extra woonruimte. Dat kan soms best nodig zijn, helemaal wanneer het gezin wat meer thuis is, bijvoorbeeld door de getroffen Covid-19 maatregelen. In het verlengde van de extra leefruimte die je met een terrasoverkapping realiseert ligt de combinatie van het binnen- met het buitenleven. Een terrasoverkapping ligt vaak in het verlengde van een huis waardoor je binnen en buiten tegelijk beleeft.

Naast deze belevenis is een voordeel van de terrasoverkapping dat je er gewoon heerlijk onder kunt relaxen, ook wanneer het regent of dreigt te gaan regenen. Ieder feestje, barbecue en gezellig samenzijn kan gewoon doorgaan wanneer je een terrasoverkapping in je tuin hebt staan.

Een praktisch voordeel van een terrasoverkapping is dat je er extra opbergruimte mee creëert. Daarnaast heb je vaak geen vergunning nodig wanneer je een overkapping laat plaatsen. Een terrasoverkapping heeft daarnaast een waarde verhogende werking wanneer je het huis ooit nog eens zou willen verkopen.

 

Terrasoverkapping Gelderland: Mijnterrasoverkapping helpt je verder

Wanneer de tijd is gekomen om de tuin aan te pakken kan het een heel goed idee zijn om een terrasoverkapping te overwegen, al die extra leefruimte! Wanneer je dit hebt besloten kun je gaan kiezen voor een bouwpakket van de Praxis dat je zelf in elkaar kunt schroeven maar je kunt ook kiezen voor een product met uitstraling, een product met een lange levensduur en een product dat speciaal voor jou gemaakt is. Wanneer je voor dat laatste kiest, dan zit je bij Mijnterrasoverkapping goed! Wij kunnen je helpen, kom langs voor gratis advies!

Hoe ga ik het aanpakken? Wat vind ik een mooie terrasoverkapping? Welke wensen heb ik qua materialen? Welk budget kan ik vrijmaken voor de terrasoverkapping? Wie gaat de terrasoverkapping plaatsen? Wie zorgt ervoor dat mijn tuin klaar is voor de plaatsing? Dit is zomaar een greep uit de vragen die eigenaar Rene veelvuldig voorbij hoort komen. Herken jij jezelf in dit soort overwegingen? Geen probleem, Mijnterrasoverkapping lost het voor je op! Voor onze onze experts zijn dit soort overwegingen een alledaagse klus. Woonachtig in Gelderland? Kom dan eens langs in een van onze showrooms!


© Copyright Mijnterrasoverkapping |