fbpx

Wij ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Waarmee we jou van dienst kunnen zijn

Bij Mijnterrasoverkapping maken we jou blij met extra leefruimte. Om jou blij te maken zijn er een aantal zaken waar we rekening mee houden! Ten eerste leveren we enkel de beste (Duitse) kwaliteit, 10 jaar garantie lijkt ons meer dan logisch. Verder vinden we het belangrijk dat een luxe terrasoverkapping zo is ontworpen dat het geheel aansluit op jouw wensen. Met andere woorden; we maken de luxe terrasoverkapping op maat, speciaal voor jou. Tenslotte, we nemen jou al het werk uit handen gedurende het gehele traject.

Vanaf het eerste gesprek, waarin we al jouw vragen beantwoorden of een advies uitbrengen, kun je al jouw zorgen of vragen wat betreft de luxe terrasoverkapping bij ons in de showroom achterlaten. Maak kennis met eigenaar Rene en kom langs voor een bakje koffie in onze showroom in Zutphen of Apeldoorn.

Luxe terrasoverkapping: een aanwinst voor de tuin

Het benutten van extra leefruimte rondom je huis middels een terrasoverkapping is geen slecht idee. Een terrasoverkapping is een van de makkelijkste manieren om extra ruimte te creëren zonder dat er een grootse verbouwing plaats hoeft te vinden. Daarnaast combineer je binnen met buiten wanneer je kiest voor een luxe terrasoverkapping, een unieke ervaring. Een ander veelgehoord argument om voor een terrasoverkapping te kiezen is het feit dat je het buitenseizoen verlengt en vele malen meer geniet  van je tuin. Wanneer je onder de terrasoverkapping een heater of houtkachel plaatst kun je nagenoeg het gehele jaar buiten vertoeven.

 

 

 

 

 

luxe terrasoverkapping strak

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een terrasoverkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale terrasoverkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Luxe terrasoverkapping lamellen wit
Luxe terrasoverkapping tuin
Luxe terrasoverkapping terras

De praktische voordelen van een luxe terrasoverkapping

Naast het feit dat een terrasoverkapping fijn is om onder te relaxen en dat het extra leefruimte oplevert, brengt een terrasoverkapping ook een aantal praktische voordelen met zich mee. We zetten enkele praktische voordelen op een rijtje voor je:

Een terrasoverkapping maakt je huis en tuin een stuk mooier en ruimtelijker tegen een betaalbare prijs. Wanneer je je huis op een later tijdstip wil verkopen kan deze investering zich ruimschoots terugverdienen doordat de plaatsing van een terrasoverkapping een waarde verhogende werking kan hebben

Een terrasoverkapping zoals die van Mijnterrasoverkapping van aluminium is duurzaam en gaat lange tijd mee. Bijkomend voordeel is dat, afgezien van de schoonmaakbeurten zo nu en dan, onze terrasoverkappingen nagenoeg onderhoudsvrij zijn.

Een terrasoverkapping kan vaak zonder vergunning geplaatst worden. Wanneer je dit vergelijkt met een verbouwing waar een vergunning voor aangevraagd moet worden is in sommige gevallen de keuze voor een terrasoverkapping al snel gemaakt, vooral als deze op maat gemaakt en worden en daardoor perfect aansluit op jouw huis en tuin.

Mijnterrasoverkapping: vakmanschap, maatwerk en ontzorging van A tot Z

Ons doel is om jou blij te maken met extra leefruimte. Om dit doel te bereiken zijn er drie ingrediënten waarmee we die glimlach op jouw gezicht toveren. Het eerste ingrediënt is vakmanschap, we willen er namelijk voor zorgen dat jij de (Duitse) kwaliteit van onze producten ervaart. Onder andere het aluminium en het veiligheidsglas dat gebruikt wordt is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Naast de kwaliteit vinden we maatwerk erg belangrijk. Het huis en de tuin waarin je woont is namelijk wel de ruimte waarin je dagelijks vertoeft, uiteraard wil je dan een terrasoverkapping laten plaatsen welke goed past bij je leefruimte. Met deze wens gaan we uiteraard vakkundig om, we zorgen ervoor dat jouw wensen werkelijkheid worden.

Het laatste ingrediënt heeft niet zozeer iets met het eindresultaat te maken maar is zeker zo belangrijk; de service die je bij ons ervaart. Om jou blij te maken vinden we het belangrijk dat jij in het traject lekker achterover kunt leunen, wij zijn immers de specialist. Hoe wij daarvoor gaan zorgen? Vanaf het eerste moment dat je bij ons in de showroom komt of dat wij bij jou op locatie komen kijken kun je al de vragen die je hebt aan ons stellen. Wij nemen jouw vragen en onzekerheden graag van je over. Wij beloven je, gedurende het traject nemen wij alles van A tot Z van je over. Kom langs voor een bakje koffie in de showroom!


© Copyright Mijnterrasoverkapping