fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Overkapping Doetinchem

Woonachtig in de mooie Achterhoek; in of in de omgeving van Doetinchem? Op zoek naar een overkapping? Top, welkom op de website van Mijnterrasoverkapping: dé kwaliteitsleverancier op het gebied van overkappingen in de Achterhoek.

Mijnterrasoverkapping is gevestigd te Zutphen (met showroom) en heeft daarnaast een showroom welke gevestigd is in Apeldoorn. We zijn een onderdeel van Woninginrichting-Aanhuis (bekend van VTwonen) Zutphen en Apeldoorn.

Ons doel is om jou blij te maken met extra leefruimte door middel van een overkapping. Die glimlach proberen we op je gezicht te toveren door rekening te houden met drie pijlers: jou van A tot Z ontzorgen, het leveren van alleen de allerbeste kwaliteit en het feit dat we alles op maat leveren.

Gratis en vrijblijvend advies

Specialist René helpt je graag verder. Heb je al een concreet idee of ben je echt op zoek naar advies? Geen probleem, alles kan en mag. Je bent van harte welkom in onze showroom in Zutphen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. De koffie staat in ieder geval voor je klaar. Zutphen is dicht in de buurt bij Doetinchem, daarom is het volgens ons zeker ook even de moeite waard om de materialen even te komen bekijken zodat je kunt zien wat voor kwaliteit we kunnen bieden.

 

 

overkapping in doetinchem polycarbonaat

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een overkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale overkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

overkapping doetinchem zwart
overkapping doetinchem glas

Overkapping Doetinchem: waar kwaliteit en naoberschap samenkomen

In Doetinchem en de Achterhoek is naoberschap nog een gewaardeerd begrip. Ook als het om overkappingen gaat vinden we bij Mijnterrasoverkapping het idee van naoberschap nog erg belangrijk.

Behulpzaamheid en ontzorging zijn daarom belangrijk begrippen voor ons om ervoor te zorgen dat jij uiteindelijk een glimlach op je gezicht krijgt van jouw nieuwe leefruimte. Of je nou hulp nodig hebt met enkel het (technische) advies voor een overkapping, het bestellen, het plaatsen of het completen plaatje; het maakt allemaal niets uit. Bij Mijnterrasoverkapping staat jouw hulpvraag centraal waarna wij actie gaan ondernemen.

Kwaliteit

Qua kwaliteit vinden we bij Mijnterrasoverkapping dat we mensen in de Achterhoek degelijkheid en kwaliteit dienen te bieden. Geen gezeur en oerdegelijke producten. Daarom geven we je op ieder product minstens 10 jaar garantie en op sommige producten van Mijnterrasoverkapping ontvang je zelfs een garantie van 15 jaar.

Naast deze royale garantietermijn ben je verzekerd van een oersterke constructie doordat iedere overkapping een Europees CE (DIN EN 1090) keurmerk heeft voor wat betreft de constructie van de overkapping.

Ten slotte willen we hierbij vermelden dat onze producten in het kwalitatief vooraanstaande Rührgebied geproduceerd worden bij onze Oosterburen. Je treft bij ons dus échte Deutsche gründlichkeit; iets waar we zeer trots op zijn!

Kom langs in onze showroom nabij Doetinchem

Mede om deze reden willen we je graag uitnodigen om eens bij ons in de showroom te komen kijken zodat we jou onze kwalitatief hoogwaardige producten kunnen laten zien. Onder het genot van een kopje koffie laat specialist Gerdo of René jou -uiteraard gratis en geheel vrijblijvend- jou alle mogelijkheden op het gebied van overkappingen zien, bijvoorbeeld op het gebied van glas en polycarbonaat daken.

Daarna heb je de mogelijkheid om al jouw vragen omtrent extra leefruimte aan ons te stellen. Waar zit je over na te denken? Ga je direct voor een volledig uitgeruste overkapping of wil je deze in samenwerking met ons gefaseerd uit laten bouwen? Of ben je op zoek naar een geheel advies gespecificeerd op jouw leefruimte? Al deze opties behoren tot de mogelijkheden, jouw hulpvraag staat centraal en deze zullen wij koste wat kost proberen te beantwoorden.

Bij Mijnterrasoverkapping helpen we voornamelijk mensen uit de provincies Overijssel en Gelderland met hun overkapping. Denk onder andere aan steden, plaatsen en dorpen als Rijssen, Doetinchem, Barneveld en Velp waar we mensen recentelijk voorzien hebben van een overkapping.


© Copyright Mijnterrasoverkapping