fbpx

Wij ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Luxe veranda op maat

Een geweldig moment, jij of jullie hebben besloten je leefruimte uit te breiden of oriënteren je op de aanschaf van een luxe veranda op maat. Je bent op de juiste pagina terechtgekomen, het productaanbod bij Mijnterrasoverkapping is namelijk luxe te noemen. Denk aan compleet afgewerkte veranda’s met muziekinstallaties, LED-spots, verwarmingselementen en glazen wanden waarmee je de veranda kunt afsluiten.

Eigenaar Rene van Mijnterrasoverkapping vertelt je graag meer over de mogelijkheden tijdens een gratis en vrijblijvende afspraak waarin we jou kunnen adviseren of samen kijken of we jouw wens kunnen realiseren. Het kan namelijk best lastig zijn om zelfstandig alle keuzes te maken als je je oriënteert op een luxe veranda op maat, er komt best wat op je af. Het oog van een expert welke jullie ideeën in beschouwing neemt kan soms een nieuw licht op de situatie schijnen. Namens Ron ben je van harte welkom in een van onze showrooms in Zutphen of Apeldoorn. We hebben de koffie of thee altijd voor je klaar staan en denken graag met je mee over de mogelijkheden. Klik hier om een afspraak in te plannen.

Opgelet: het is druk bij Mijnterrasoverkapping. Ten allen tijde willen we voorkomen dat we jou teleurstellen; plan daarom gelieve een afspraak in voordat je in onze showroom langs wil komen.

 

 

luxe veranda op maat buiten

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Luxe veranda op maat polycarbonaat
Luxe veranda op maat glazen dak
Luxe veranda op maat brede dekking

Wat hebben jullie mij te bieden?

Bij Mijnterrasoverkapping is het ons doel om jou een glimlach op je gezicht te toveren. Om die glimlach te verwezenlijken gaan we uit van drie aspecten; de hoogste kwaliteit, ontzorging van A tot Z en het maatwerk dat we je bieden.

De luxe veranda op maat wordt net over de grens in Duitsland geproduceerd, hierdoor kunnen we naast de goede kwaliteit uit Duitsland korte levertijden garanderen. Standaard ontvang je op al onze producten een garantietermijn van 10 jaar, de staalconstructies hebben allen een Europees 1090 DIN EN CE normering.

Zoals je leest ontzorgen we jou graag. Hoe de ontzorging er gedurende het proces uit ziet verschilt per traject omdat de behoefte van iedereen anders is. De ene klant is gebaat bij een snellere levering dan gemiddeld, de andere klant wil graag net dat beetje extra advies. Met andere woorden; jouw behoefte is leidend als we praten over ontzorging. Wat per geïnteresseerde wél gelijk is bij Mijnterrasoverkapping is dat we ieder traject altijd starten met een of meerdere gratis en vrijblijvende afspraken.

Vanuit deze positie kunnen we een vliegende start maken, jou van advies voorzien en je vragen beantwoorden. Het biedt ons de kans om jouw behoefte in ons op te nemen. Wanneer gewenst is er, op aanvraag, ook een mogelijkheid dat we bij jou op locatie komen om vanuit jouw leefomgeving samen eens na te denken over een eventuele oplossing. Vanuit deze startpositie zijn in ieder geval al je vragen beantwoord en kun je je onzekerheden over de veranda bij ons in de winkel achterlaten.


© Copyright Mijnterrasoverkapping