fbpx

Wij ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Een veranda op maat laten maken

Een buitenverblijf zoals een een veranda op maat bij jou thuis realiseren? Extra ruimte creëren en langer van het buitenseizoen genieten?

Je kunt alle kanten op wanneer je je oriënteert op een veranda waar maatwerk bij komt kijken. Denk aan het ontwerp van de veranda, de gepersonaliseerde kleuren en de eventuele accessoires. Aan de andere kant van de medaille is het ook handig om na te denken over de bouwconstructie en een eventuele vergunning. Deze, en andere vragen kunnen naar boven komen wanneer je nadenkt over een veranda op maat. Wat advies inwinnen tijdens dit proces kan misschien helemaal geen kwaad.

Mijnterrasoverkapping kan hierbij helpen. Eigenaar Ron vindt het belangrijk dat jij of jullie kunnen genieten van het proces rondom het realiseren van extra leefruimte. Met onzekerheden en vragen over de veranda kun je daarom vrijblijvend terecht bij Ron. Ron adviseert en beantwoord je vragen graag in een van de showrooms in Zutphen of Apeldoorn. Laat je vragen en onzekerheden achter bij ons in de showroom, de koffie staat klaar. Klik hier om een afspraak te maken.

 

 

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Veranda op maat glas
Veranda op maat lamellen
Veranda op maat zonnig

Een veranda op maat: genieten naar jouw smaak

Jouw of jullie unieke leefomgeving verdient het dat er alleen een veranda aan toegevoegd worden wanneer deze er precies bij past. De plek waar je het meest doorbrengt hoort volgens Mijnterrasoverkapping precies op jouw wensen aan te sluiten, daarom gaan we voor maatwerk!

Alles, vanaf de verschillende daken tot aan de verschillende ontwerpen veranda’s, valt op jouw wensen en behoeften af te stemmen. Misschien vind je het nog lastig om voor jezelf in te schatten wat je precies wil maar wil je wel een maatwerk veranda. Geen probleem, eigenaar Rene kan je adviseren en je vragen beantwoorden. Je bent van harte welkom om bij ons op bezoek te komen in de showroom. In Zutphen of Apeldoorn staat de koffie voor jou klaar. Het is druk, dus we raden je aan om een afspraak te maken als je graag advies zou willen!

Mijnterrasoverkapping: wij regelen álles voor je

Expert en eigenaar Rene en zijn medewerkers houden ervan om jou te ontzorgen wanneer ze extra woonoppervlak voor jou gaan realiseren. Relaxen en af en toe een knoop doorhakken wanneer het gaat over de planning, het ontwerp en de plaatsing is het enige dat jij hoeft te doen.

Dat relaxte gevoel kun je al meenemen wanneer je bij ons langskomt in Zutphen of Apeldoorn voor een gratis en vrijblijvend advies in de showroom bij eigenaar Rene. Tijdens zo’n gesprek denkt Rene met je mee over de mogelijkheden qua veranda op maat maar desgewenst ook over de inrichting hiervan. Uiteraard bespreken we ook de onderwerpen zoals techniek en de constructie.

Het advies van een expert als Rene kan van meerwaarde zijn; zowel tijdens de oriënterende fase als de fase waarin alleen nog de puntjes op de i gezet hoeven te worden. De verfrissende blik van Rene kan een nieuw licht schijnen op de ideeën die jullie al hadden of wellicht kun je samen met Rene tot nieuwe ideeën komen. In overleg is er de mogelijkheid om op locatie een advies uit te brengen zodat de omgeving meegenomen kan worden in het advies.

 

 


© Copyright Mijnterrasoverkapping