fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

 

Terrasoverkapping Almere

Kom je uit Almere of omgeving? Ben je op zoek naar een terrasoverkapping die kwalitatief hoogwaardig is? Geef je het proces graag uit handen en ben je op zoek naar maatwerk? Dan kunnen wij je helpen bij het realiseren van extra leefruimte.

Mijnterrasoverkapping heeft inmiddels 15+ jaar ervaring met het plaatsen van terrasoverkappingen, veranda’s en tuinkamers. Mijnterrasoverkapping is een label van Woninginrichting-Aanhuis Zutphen & Apeldoorn (bekend van o.a. VT wonen). De 10 vakspecialisten van Mijnterrasoverkapping gaan vol trots dagelijks weer aan de slag om mensen blij te maken met extra leefruimte.

Je bent van harte welkom in een van onze showrooms te Apeldoorn of te Zutphen. Adviseur Gerdo helpt je graag met alle onduidelijkheden en vragen die je hebt. De koffie staat altijd klaar. Zien we je binnenkort?

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een overkapping? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale overkapping eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

lamellen terrasoverkapping almere
lamellen terrasoverkapping
glazen dak terrasoverkapping

Kwalitatief hoogwaardig in omgeving Almere

De terrasoverkappingen welke ontworpen, geproduceerd en geplaatst worden door Mijnterrasoverkapping in de omgeving van Almere zijn van hoge kwaliteit.

Het merk terrasoverkappingen dat we leveren in Almere is Aluxe. Aluxe is een Duits merk dat zich op gebied van kwaliteit gewoonweg onderscheid van andere merken. Naast kwaliteit is Aluxe altijd bezig met productinnovatie waardoor de producten steeds completer en slimmer worden. Denk bij de productinnovaties bijvoorbeeld aan technologie waardoor terrasoverkappingen precies in de juiste hoek geplaatst kunnen worden wanneer het huis en de ondergrond niet geheel haaks op elkaar staat.

Mijnterrasoverkapping is een van de weinige specialisten in de omgeving van Almere welke deze kwaliteit producten voert. Je bent vanuit Almere in ieder geval van harte welkom in een van onze showrooms om de kwaliteit van de producten te ervaren. Zien we je binnenkort?

Wat kan ik verwachten van het proces?

Wanneer je denkt van ‘’die terrasoverkappingen van Mijnterrasoverkapping’’ die lijken me wel wat, dan kun je vrijblijvend en gratis contact met ons opnemen. We nodigen je uit om eerst de kwaliteit van onze producten eens te komen bekijken in de showroom. Vanuit Almere is het dan wellicht een goed idee om direct langs te komen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. 

Na het adviesgesprek, wanneer je al je wensen hebt kunnen bespreken met adviseur Gerdo, krijg je vanuit ons een vrijblijvende offerte toegestuurd. Daarmee kun je voor jezelf een inschatting maken en beslissen of deze terrasoverkapping ‘m gewoonweg wel of niet gaat worden. Alles is uiteraard nog geheel gratis en vrijblijvend.

Akkoord met de vrijblijvende offerte? Super. Dan komen we bij je langs in Almere om de situatie in te meten. Na het inmeten krijg je de uiteindelijke offerte waarmee we je akkoord dient te gaan.

Wanneer je tevreden bent en akkoord gaat dan gaan we het proces in werking zetten. We beginnen met de productie van jouw terrasoverkapping. Wanneer alles geleverd is in het magazijn komen we weer richting Almere, maar nu om de terrasoverkapping te plaatsen! Na afronding vragen we je om alles af na te lopen. Mocht je nog aandachtspuntjes hebben, dan horen we het namelijk graag van je. Pas als jij de glimlach op je gezicht heb door het eindresultaat; dan zijn wij ook tevreden.


© Copyright Mijnterrasoverkapping