fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Mijnterrasoverkapping: regionale speler met niveau

Op zoek naar een veranda? Dan zit je bij Mijnterrasoverkapping goed. Mijnterrasoverkapping is een regionale speler in de branche. We richten ons op service, maatwerk en kwaliteit. Met alle vragen en onzekerheden die je hebt rondom de aanschaf van een veranda kun je bij ons terecht. Dat is ook meteen het unieke aan Mijnterrasoverkapping: van de ontwerpfase tot en met de daadwerkelijke montage van de veranda kun jij lekker achterover leunen en kun je jouw stress bij ons in de winkel achterlaten. We beantwoorden al je vragen in een vrijblijvend adviesgesprek. We zien je graag in de showroom voor een bakje koffie!

Creëer meer leefruimte met een veranda

Gedurende het gehele jaar kun je vertoeven onder een veranda. Organiseer in het voorjaar bijvoorbeeld een gezellige barbecue en maak gebruik van de extra ruimte in de tuin om al je bekenden uit te nodigen. Een regenbui? Geen probleem, neem rustig plaats onder de veranda en geef een vervolg aan de gezelligheid. Ontdek deze en de vele andere mogelijkheden van een veranda bij Mijnterrasoverkapping.

 

Een impressie van de product mogelijkheden

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij René. Namens ons team helpt René je met alle plezier. Je kunt René bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

0575471404

René

René

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Kom langs voor een gratis adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden

Ik wil een afspraak

veranda-groene-tuin
veranda-inzet
veranda-beplanting

Veranda aan huis

Een veranda biedt talloze mogelijkheden en is een geweldige toevoeging aan je huis. In de zomer kan het een ideale aanvulling zijn op de tuin wanneer je ’s avonds nog lekker buiten wil zitten. Mocht het een keer regenen maar wil je wel graag buiten zitten dan is een veranda een ideale uitkomst. Zo kunnen georganiseerde activiteiten altijd doorgaan. Ook in de herfst of winter kun je door een veranda gebruik blijven maken van je tuin.

Mijnterrasoverkapping voert een breed assortiment wat betreft het aanbod van veranda’s. De mogelijkheden omtrent de materiaalkeuze is eindeloos. De mogelijkheden wat betreft de afmetingen en plaatsing van de veranda’s zijn ook erg breed en gaan van klein tot zeer groot.

Servicegericht en jarenlange ervaring

Mijnterrasoverkapping ontwerpt, produceert en monteert terrasoverkappingen en veranda’s. Door deze unieke aanpak kunnen we onze klanten volledig ontzorgen. Denk je erover na om je tuin uit te breiden met een veranda? Mijnterrasoverkapping voorziet je kosteloos van informatie en advies. Maak via hier een afspraak of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van veranda’s en terrasoverkappingen. De monteurs nemen het proces met uiterste vakkundigheid van A tot Z voor hun rekening. Door deze werkwijze word je volledig ontzorgt gedurende het gehele proces.


© Copyright Mijnterrasoverkapping |