fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

Gratis en vrijblijvende offerte

 

Creëer extra leefruimte met een veranda

Op zoek naar een veranda? Dan zit je bij Mijnterrasoverkapping goed. Al jarenlang realiseren we veranda’s in de provincie Gelderland en Overijssel.

We richten ons op service, maatwerk en kwaliteit. Met alle vragen die je hebt rondom de aanschaf van een veranda kun je bij ons terecht.

Van de ontwerpfase tot en met de daadwerkelijke montage van de veranda kun jij lekker achterover leunen, wij regelen alles voor je.

Specialist Gijs komt graag bij je langs om de situatie te bekijken en je wensen door te nemen. Treffen we je snel?

 

Een impressie van de product mogelijkheden

 

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Wij komen bij je langs

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Kom langs voor een gratis adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden

Ik wil een afspraak


Veranda aan huis

Een veranda biedt talloze mogelijkheden en is een geweldige toevoeging aan je huis. In de zomer kan het een ideale aanvulling zijn op de tuin wanneer je ’s avonds nog lekker buiten wil zitten.

Mocht het een keer regenen maar wil je wel graag buiten zitten dan is een veranda een ideale uitkomst. Zo kunnen georganiseerde activiteiten altijd doorgaan. Ook in de herfst of winter kun je door een veranda gebruik blijven maken van je tuin.

Mijnterrasoverkapping voert een breed assortiment wat betreft het aanbod van veranda’s van zowel hout als aluminium. De mogelijkheden omtrent de materiaalkeuze en het formaat van de veranda is eindeloos.

Servicegericht en jarenlange ervaring

Mijnterrasoverkapping ontwerpt, produceert en monteert terrasoverkappingen en veranda’s. Door deze unieke aanpak kunnen we onze klanten volledig ontzorgen. Denk je erover na om je tuin uit te breiden met een veranda?

Mijnterrasoverkapping voorziet je kosteloos van informatie en advies. Maak via hier een afspraak of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van veranda’s en terrasoverkappingen.

Wat is jullie werkgebied qua plaatsen van veranda’s?

Mijnterrasoverkapping plaatst haar veranda’s voornamelijk in Gelderland. Naast Gelderland plaatsen we onze producten ook in het eerste gedeelte van Overijssel. Denk hierbij aan steden en plaatsen als Borne, Enschede, Delden en Haaksbergen.

Onderstaand vind je een overzicht van de locaties waar we de afgelopen tijd een veranda hebben mogen plaatsen. Staat jouw plaats of stad er niet tussen? Geen punt.

Neem even contact met ons op, dan helpen we je graag verder. We denken namelijk graag in oplossingen, zodat we ook jou blij kunnen maken met extra leefruimte.

Ik lees dat alles op maat gemaakt wordt, wat moet ik daar precies bij denken?

In basis kun je het zo zien dat alle veranda’s op de centimeter nauwkeurig geplaatst kunnen worden. Dat betekent natuurlijk dat de betreffende overkapping precies op maat gemaakt dient te worden alvorens deze geplaatst kan worden. We werken dus in een geen enkel geval met kant-en-klare pakketten.

Naast de afmeting van het product ligt er de mogelijkheid om de veranda qua kleur precies op jouw wens af te stemmen.

Tenslotte ligt het maatwerk in het modulaire concept van Mijnterrasoverkapping. Met andere woorden bedoelen we hiermee te zeggen dat jouw veranda precies zo aangekleed kan worden met luxe elementen zoals jij dat zou willen.

Denk onder andere aan zaken als glazen schuifwanden in verschillende vormen of het dak voorzien van onder- of bovenliggende zonwering.

En dan hebben we het nog niet gehad over eventuele deluxe en toch wel exclusieve accessoires als LED-spots, verwarmingselementen of een muzieksysteem.

Creëer meer leefruimte met een veranda

Gedurende het gehele jaar kun je vertoeven onder een veranda. Organiseer in het voorjaar bijvoorbeeld een gezellige barbecue en maak gebruik van de extra ruimte in de tuin om al je bekenden uit te nodigen. Een regenbui? Geen probleem, neem rustig plaats onder de veranda en geef een vervolg aan de gezelligheid. Ontdek deze en de vele andere mogelijkheden van een veranda bij Mijnterrasoverkapping.


© Copyright Mijnterrasoverkapping