fbpx

Een passie voor het buitenleven en leefruimte

Het realiseren van leefruimtes, en dan het liefst in het buitenleven, dat is waar de specialisten van Mijnterrasoverkapping blij van worden. Ons ultieme doel is om jou door middel van extra leefruimte in je tuin nóg meer te laten genieten van het buitenleven. Op deze pagina stellen we je graag voor aan de vakmensen achter Mijnterrasoverkapping. De heren die het ontwerp, de productie en de uiteindelijke montage van jouw terrasoverkapping voor hun rekening nemen.

Persoonlijke aandacht op maat

Gijs merkte dat het vakmanschap onder de aanbieders van terrasoverkappingen aan het verdwijnen is. Er zijn grote partijen die vooral veel aanbieden op internet. Dergelijke partijen kunnen hierdoor de klant niet de aandacht geven die hij/zij verdient. Om deze reden is Gijs Mijnterrasoverkapping gestart als specialist in terrasoverkappingen, serres, veranda’s en carports waar persoonlijke aandacht voorop staat. Gijs komt graag eens bij je langs voor een kennismaking.

Vakmensen pur sang

Mijnterrasoverkapping is opgericht door Gijs. Gijs is een vakman van het eerste uur. Gijs merkte de afgelopen jaren in dat terrasoverkappingen steeds populairder worden. Daarom leek het hen een goed idee om eerdere expertise in het buitenleven en de woninginrichting wereld in te gaan zetten in een ander vakgebied; terrasoverkappingen, veranda’s en serres.

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ga vrijblijvend het gesprek aan en ontdek de mogelijkheden van een terrasoverkapping, serre of veranda

Afspraak maken


© Copyright Mijnterrasoverkapping