fbpx

We ontzorgen je van A tot Z

Alleen de hoogste kwaliteit

Voor jou op maat gemaakt

WoninginrichtingAanhuis Zutphen & Apeldoorn

Veranda Apeldoorn: kwaliteit in de omgeving

Je woont in of rondom Apeldoorn en omstreken en je bent op zoek naar een veranda. Super, je bent op de juiste webpagina aangekomen. Eigenaar Rene en zijn vakmannen van Mijnterrasoverkapping zijn een specialist in de regio. De oriëntatie op een veranda kan best ingewikkeld zijn omdat het lastig is om je voor te stellen hoe de veranda er dadelijk uit komt te zien in de tuin. En dan hebben we het nog niet eens over het kostenplaatje en alle mogelijkheden zoals accessoires.

Bij Mijnterrasoverkapping vinden we het belangrijk om jou alle zorgen uit handen te nemen. Wij vinden namelijk dat je hoort te genieten tijdens het proces. Mocht je je op het moment aan het oriënteren zijn of vragen hebben rondom een veranda, Rene staat klaar om jou te helpen. Tijdens een geheel gratis en vrijblijvende afspraak geeft hi je advies in de showroom te Apeldoorn of Zutphen. Uiteraard kun je dan ook alle producten van dichtbij komen bekijken.

Maak hier een afspraak

Lamellen veranda Apeldoorn

Werkwijze

werkwijze 1 terrasoverkapping

Afspraak plannen

Geïnteresseerd in een veranda? Wij maken graag een afspraak met je, zodat we rustig al je vragen kunnen beantwoorden.

werkwijze 2 terrasoverkapping

Kom langs voor een bakje koffie

Tijdens de afspraak denkt een van onze experts met je mee over de mogelijkheden en zijn we benieuwd hoe jouw ideale veranda eruit ziet. Wij ontzorgen je graag.

werkwijze 3 terrasoverkapping

Productie

Wanneer je van mening bent dat we je verder kunnen helpen gaan we voor je aan de slag. De materialen worden besteld waarna de productie kan beginnen!

werkwijze 4 terrasoverkapping

Montage

Onze monteurs met jarenlange ervaring zorgen er nu voor dat alle onderdelen met zorg worden gemonteerd. Binnen één dagdeel kun je al genieten van de extra leefruimte.

.

Enkele impressies van de mogelijkheden


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Kunnen we je helpen?

Met al je vragen kun je terecht bij Gijs. Namens ons team helpt Gijs je met alle plezier. Je kunt Gijs bereiken op het onderstaande nummer, of stel je vraag per bericht door op de knop te drukken.

Gijs

Gijs

Specialist

Ik wil een vraag stellen

We beginnen met een vrijblijvende afspraak

Ik wil een afspraak

Veranda Enschede lamellen
Veranda Apeldoorn gesloten
Veranda Enschede nieuwbouw

Veranda Apeldoorn: Het beste vind je dichtbij

Wanneer we het over Mijnterrasoverkapping hebben, dan praten we over kwaliteit. Net over de grens van Nederland (bij Arnhem) worden de onderdelen met zorg op maat gemaakt bij onze oosterburen. De producten zijn erop geproduceerd om decennialang te dienen als overkapping. Daarom vinden wij een garantie van 10 jaar een logische keuze. We vertrouwen namelijk op ons product.

Uiteraard, naast de onderdelen en producten is er vakmanschap benodigd  waarmee het perfect eindresultaat bereikt kan worden. Vakmanschap begint al bij het ontwerp eindigt pas bij de realisatie van de veranda. Wanneer we ontwerpen staat jouw behoefte centraal. Voordat we aan de slag gaan horen we jou daarom graag wat jouw wensen zijn.  Mogelijk heb je wensen waarvan je nog niet weet dat je ze had. Om deze reden laten we laten je daarom graag de mogelijkheden zien in onze showroom. Zo kun jij samen met ons gaan ontdekken wat voor jou de meest optimale keuze is om jouw leefruimte in te gaan richten.

Wanneer we de eer toegewezen krijgen om een veranda, serre of terrasoverkapping te realiseren zijn we iedere keer weer trots. Jou optimaal genot bezorgen in jouw leefomgeving is onze missie!

 

Waarom is Mijnterrasoverkapping een goede keuze?

Via de website kunnen we al een aardig beeld van onszelf geven schetsen. Maar in onze showroom kunnen we pas echt onze kwaliteit op het gebied van product en advies demonstreren. Wij, Mijnterrasoverkapping, zijn een speler in de omgeving van Gelderland en stellen persoonlijk contact voorop. Doordat we persoonlijk contact zo belangrijk vinden kunnen we ervoor zorgen dat we jouw wensen tot in de puntjes kunnen waarmaken. In het verlengde van het luisteren ligt de ontzorging van A tot Z. We nemen namelijk graag jouw zorgen van je over, en dat kunnen we alleen maar door naar je te luisteren en met je mee te denken.

Wij geloven erin dat enkel maatwerk voldoende is als het gaat om het verrijken van de leefomgeving met een veranda. Al tijdens de eerste afspraak die we hebben gaan we aan de slag met maatwerk. Wij geven je een advies en maken een eventueel ontwerp op basis van wat jij graag zou willen. Niets is te gek, je kunt al je wensen bespreekbaar maken bij Mijnterrasoverkapping. In overleg komen we bij je langs en kijken we met je mee op locatie om je nóg beter te kunnen adviseren.

 

 

Hebben jullie meerdere vestigingen?

Ja, er zijn momenteel twee vestigingen van Mijnterrasoverkapping; in Apeldoorn en Zutphen. Mocht je dus uit de omgeving van Apeldoorn komen dan ben je van harte welkom in onze vestiging in deze mooie stad voor advies of je vragen of over een veranda.

We raden je echter aan om even langs te komen in Zutphen, hier staan namelijk al onze showmodellen en kun je daarom echt een goed beeld krijgen bij het aanbod van Mijnterrasoverkapping. We hebben er bewust voor gekozen om onze showmodellen in één vestiging te plaatsen zodat we een mooi en volledig aanbod qua showmodellen kunnen presenteren.

Dus, kom vooral eens langs als je nadenkt over het creëren van extra leefruimte. We geven je geheel vrijblijvend een advies, je kunt ook gewoon rustig even komen kijken.

 

Heeft Mijnterrasoverkapping last van de grondstoftekorten?

Helaas zijn ook wij getroffen door de grondstoftekorten. Echter kunnen we wel gewoon op volle toeren doordraaien. Vooral aan de inkoopkant hebben we wat extra zeilen bij moeten zetten om het tempo van de orders bij te houden.

Het is en blijft een uitdagende tijd maar we doen er alles aan om jou blij te kunnen blijven maken met extra leefruimte; want dat is waar we het voor doen bij Mijnterrasoverkapping!

Heb je vragen over eventuele levertijden of plaatsingstijden? Neem gewoon even contact op; we informeren je met alle plezier even over de huidige stand van zaken.

 


© Copyright Mijnterrasoverkapping