fbpx

Laat je inspireren in onze showroom

In onze showroom laten we je graag zien wat we kunnen. Tot wat we in staat zijn. Zo kun je een beeld vormen van hoe het vakmanschap van Mijnterrasoverkapping tot zijn recht zou kunnen komen in jouw leefomgeving. Het is mogelijk om tijdens een bezoek aan de showroom een vraag te stellen of om wat informatie in te winnen. Uiteraard, onder het genot van een bak koffie.

Let op: we raden je, om teleurstelling te voorkomen, wegens de drukte aan om een afspraak te maken wanneer je informatie bij een van onze specialisten wil inwinnen tijdens het bezoek aan de showroom.

Deskundig advies

Zoals je misschien al gelezen hebt zijn we trots op onze experts bij Mijnterrasoverkapping. De vakmannen hebben inmiddels jarenlange ervaring met het mensen- en vaktechnische aspect. We durven te stellen dat wij ons hier in onderscheiden ten opzichte van andere partijen. In onze beleving is namelijk ieder project uniek. Dat heeft niet alleen te maken met de overkapping zelf, maar ook met jou als geïnteresseerde en sparringpartner. Wij doen het namelijk graag samen, en dat begint bij het stellen van de juiste vragen.

Beleef de materialen

Wij hoeven je niet uit te leggen dat de materialen die gebruikt worden tijdens de vervaardiging erg belangrijk zijn. Met belangrijk doelen we op meerdere aspecten. Allereerst, het uiteindelijke aanzicht van je terrasoverkapping, serre of veranda wordt bepaald door de gebruikte materialen. Verder zijn de materialen belangrijk zodat je een goed idee krijgt bij de kwaliteit die Mijnterrasoverkapping biedt. Daarom zeggen wij graag: kom gerust eens proeven van de materialen waarmee de terrasoverkappingen geproduceerd zijn.


Anderen vertellen

~ Sietse

Zelf heb ik niet z’n goed ruimtelijk inzicht en twee linker handen. Goed advies in deze was voor mij dan ook erg belangrijk. Renéé heeft mij enorm goed geholpen, wensen uit mijn hoofd gepraat die helemaal niet konden en goede alternatieven geboden. Enorm blij met de overkapping die er nu staat. Dus nogmaals; bedankt!!

Reviews

~ Leon

René en zijn team hebben echt puik werk geleverd! Wij zijn erg blij met onze overkapping, goede service en vakmanschap.

Reviews

~ Geert

Wat een topservice! Ik heb een terrasoverkapping op maat laten maken door Ron, en het hele proces (van afspraak tot plaatsing) verliep vlekkeloos. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en alle beloftes worden nagekomen!

Reviews


Onze kwaliteit in het echt ervaren?

Breng een bezoek aan onze showroom in Zutphen of Apeldoorn

Maak een afspraak


© Copyright Mijnterrasoverkapping